||     UREĐENJE STANOVA       ||       VANJSKO UREĐENJE KUĆE       ||       ARHITEKTURA~TEKSTOVI       ||       KULINARSTVO       ||     FOTOGALERIJA     ||                                                                                                     

02. јануар 2012.

Šampanj koktel

 
 
 
 
 
Simply White Boeket, Champagne & Godiva 200 g
 
SA JAGODAMA
 
Sastojci:
  •  0,75 l šampanjca
  •  300g smrznutih jagoda
  •  100 ml likera od narandže
  • 5g meda od bagrema
Priprema:
 
U multipraktik stavite jagode,
sipajte liker od narandže,
dodajte med i izmiksajte sastojke.
 
Dobijenu smesu sipajte u rashlađene čaše za šampanjac do polovine,
a preko smese sipajte hladan šampanjac i nazdravite! 
 
 
 
 
 
Sastojci:
  • listić sveže nane
  • 300 gr svežih jagoda
  • boca belog penušavog vina ili šampanjca
Priprema:
Usitnite jagode i listić nane koristeći sito ili sokovnik koji odvaja sok od pulpe.
Stavite smesu u frižider da se hladi sve do služenja.
Pre posluženja, dobijeni pire od jagoda podelite u šest čaša za šampanjac i dolijte ohlađeno vino.


 
 

Нема коментара:

Постави коментар